Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kurkplaat kopen van uitstekende kwaliteit | Kurk24.nl

Kurk, een elastisch en licht materiaal wat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Kurk komt voort uit schors van de kurkeik. De schors wordt geschild en daarna wordt het tot producten van kurk verwerkt. Er zijn verschillende producten die gemaakt worden van kurk en u kunt er zelf ook veel mee doen. Zo kunt u geperste kurkplaten gebruiken voor verschillende toepassingen, zowel in de bouw als hobbymatig. Bent u op zoek naar kurkplaten in verschillende afmetingen en voor diverse toepassingen? Dan bent u bij Kurk24.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u namelijk een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten kurkplaten van een uitstekende kwaliteit. U kunt de kurkplaten bestellen en dat voor de scherpste prijzen.

Wat zijn de verschillende soorten kurkplaten?

In de webshop van Kurk24.nl zit u goed als u op zoek bent naar topkwaliteit kurkplaten. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere akoestische kurkplaten en kurk isolatie. Deze platen zijn ontwikkeld om met behulp van kurk de akoestiek binnen een ruimte te verbeteren. Door de zeer lichte persing en de open structuur zijn deze kurkplaten een zeer goede oplossing voor geluidswering. De akoestische kurkplaten en ook de isolatieplaten zijn geperst met 150kg/m2. Daarnaast vindt u bij Kurk24.nl ook industriekurk platen en perskurk platen, deze kurkplaten zijn geschikt voor het gebruik bij industriële toepassingen. De platen hebben een fijne structuur en zijn geperst met 300kg/cm2.

Wat zijn de toepassingen van kurkplaten?

De kurkplaten kunnen worden gebruikt voor toepassingen als prikbord wanden, wand isolatie en modelbouw. Naast de grote kurkplaten beschikken wij ook over een ruim aanbod aan A4 kurkplaatjes. Dit zijn industrieplaten die gesneden zijn in A4 en A3 formaten. Deze zijn erg geschikt om met te knutselen. Als laatste hebben wij ook geëxpandeerde kurkplaten en kurkschors, wat ook wel als sierkurk wordt gebruikt. Zo zijn er erg veel mogelijkheden op het gebied van kurkplaten.

Kan ik kurkplaten online bestellen en laten bezorgen?

De diverse kurkplaten vindt u voor scherpe prijzen in onze webshop. U kunt deze eenvoudig online bestellen en daarnaast ook veilig online afrekenen. Als u kurkplaten koopt, let dan op het volgende; kurk kan werken in verband met grote temperatuurverschillen. Het is dus belangrijk dat u de kurk eerst 48 uur laat acclimatiseren door dit in de ruimte te leggen waar u het wilt monteren. Op deze manier houdt u de kurk in een goede staat en kunt u de kurkplaten het beste gebruiken. Voor meer informatie over het toepassen van kurkplaten kunt u contact met ons opnemen.

Zijn er ook andere producten te bestellen naast kurkplaten?

Naast kurkplaten bent u bij Kurk24.nl ook aan het juiste adres voor kurk op rolkurkvloerenhobby kurk en meer kurkproducten. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod aan kurkproducten, door onze snelle levering ontvangt u uw bestelling binnen 24 werkuren bij u thuis of op de zaak. Wilt u de kurk liever eerst even zien en voelen? Dan bent u altijd welkom in onze showroom in Westerbork.   

KLIK HIER VOOR ONZE LIJMWIJZER

Let op! Kurk kan werken in verband met grote temperatuurverschillen! Het is dus belangrijk dat u de kurk eerst 48 uur laat acclimatiseren door dit in de ruimte te leggen waar u het wilt monteren.