10% korting op bijna alle producten! | KORTINGSCODE: ZOMER10 |
  • Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Kurkvloer Legservice

Met onze legservice laat je een kurkvloer gemakkelijk bij je op locatie leggen. Onze legservice bestaat uit twee diensten: het egaliseren van de ondervloer en het leggen van de kurkvloer zelf. Bekijk hieronder onze prijzen per m².

Hoe werkt onze legservice?

Het is mogelijk om op verschillende manieren gebruik te maken van onze legservice:

  • Bij een online bestelling is het mogelijk om het leggen van de kurkvloer en/of het egaliseren van de ondervloer aan een bestelling toe te voegen.
  • Bij een bezoek aan de showroom stellen wij een vrijblijvend offerte voor je op, waarbij wij dit als optie op de offerte kunnen zetten.
  • Bij een online offerte aanvraag voegen wij op verzoek het leggen van de kurkvloer toe als optie op de offerte.

Goed om te weten: wij leggen kurkvloeren vanaf 20 m² oppervlakte, waarbij wij garantie geven op het leggen van de kurkvloer. De getoonde prijzen voor onze legservice zijn altijd exclusief voorrijkosten. Over de exacte (voorrij)kosten informeren wij je uiteraard vrijblijvend.

Nadat de offerte akkoord is, plannen wij een afspraak in voor een dag en tijdstip waarop de vloer door ons montageteam gelegd wordt. 

Het belang van het goed leggen van een kurkvloer

Wanneer een kurkvloer gelegd wordt, is het belangrijk dat de kurkvloer in één keer goed wordt neergelegd. Wanneer dit niet direct correct gebeurd, is er een grote kans dat een kurktegel of een kurk rol weggegooid moet worden. 

Op het moment dat een kurkvloer op de juiste manier wordt gelegd, profiteer je jarenlang van een duurzame vloer en optimaal woongenot. Het plaatsen van een vloer kan een flinke klus zijn, waarbij het belangrijk is dat hier de juiste tijd voor wordt genomen.

Levensduur verlengen met een egale ondervloer

Voor een lange levensduur van de kurkvloer, is het van belang dat de ondervloer waarop de kurkvloer gelegd wordt egaal is. Is de ondervloer nog niet egaal? Dan kunnen wij de ondervloer egaliseren. Dit doen wij met projectegaline, waarbij de egalisatie laag circa 2 tot 3 mm dik wordt.

Legservice door heel Nederland

Onze legservice beperkt zich niet tot één gebied in Nederland, wij leggen kurkvloeren in heel Nederland. Wij leggen zowel klik kurkvloeren, als plak kurkvloeren en visgraat vloeren. Ons professionele montageteam heeft een ruime ervaring met het leggen van vloeren in elke ruimte.

Wil je meer informatie over onze legservice? Stuur neem vrijblijvend contact met ons op per mail of bel ons op 0593-565228.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »