Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wandkurk tegel - Forest Onbehandeld - 60 x 30 cm - 3mm dik - per m²

Wandkurk tegel - Forest Onbehandeld - 60 x 30 cm - 3mm dik - per m²

€17,95

/m2

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies

- Wandkurk tegel Forest
- 60 x 30 cm
- 3mm dik
- Per m²
- Exclusief lak (mee te bestellen)
- Exclusief lijm (mee te bestellen)


Wandkurk tegel - Forest Onbehandeld - 60 x 30 cm - 3mm dik - per m²

Beschrijving

Met wandkurk tegels geeft u een ruimte een natuurlijke look. De tegels zijn gemaakt van 100% kurk, afkomstig van kurkeiken in Portugal en Spanje. Naast decoratief, bieden wandkurk tegels ook voordelen als een verbeterende isolatie en dempt het geluid.

Over Wandkurk tegel Forest

Deze wandkurk tegel is ongeveer 3 mm dik en heeft een afmeting van 60 bij 30 cm. De tegels worden standaard onbehandeld geleverd. Tegen meerprijs kunnen wij de tegels voorzien van lak en voorlijm. U kunt dit aangeven bij de details.

Voorlijmen

Deze wandkurk kan worden verlijmd met tweezijdige contactlijm. Bij gebruik van deze lijm dient zowel de kurktegel als de wand in de lijm gezet te worden. Wij bieden een voorlijm service aan zodat u zelf enkel de wand nog in de lijm hoeft te zetten. Deze speciale lijm sturen wij samen met de kurktegels naar u op.

Monteren door ons laten doen

Natuurlijk kunnen wij ook de montage verzorgen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via [email protected]. Hiervoor hebben wij 2 dingen nodig:

  • Afmetingen
  • Enkele foto’s van de wand waar de tegels op worden bevestigd.

Meer informatie vindt u op deze pagina

Advies na aankoop

Laat de kurk minimaal 48 uur acclimatiseren in de ruimte waar het wordt verwerkt. Voor de juiste lijm kunt u tweezijdige contactlijm of hightack gebruiken. Voor het beste resultaat adviseren wij om de kurkplaten onderling tegen elkaar te verlijmen met bruine kit

Aanvullende informatie:

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.