Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wicanders Cork Essence Identity Timide

Wicanders Cork Essence Identity Timide

€54,50

/m2

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies

* Kliksysteem
* Geschikt voor thuis en voor commerciële toepassingen
* Uitstekende thermische en akoestische prestaties
* Inclusief beschermende WRT laklaag


Wicanders Cork Essence Identity Timide

Beschrijving

Deze Wicanders Cork Essence Identity Timide vloer heeft een stijlvolle en verfijnde uitstraling. Naast dat de vloer vele voordelen heeft, is hij door middel van een kliksysteem ook nog eens makkelijk te leggen.

Cork Essence

De Cork Essence serie van Wicanders staat bekend om de unieke ontwerpen, die geïnspireerd zijn op de natuur. Het zij ideale vloeren voor het creëren van warmte en sfeer. Ze zijn geschikt voor zowel thuis als voor commerciële toepassingen met een matige belasting. De gehele collectie bestaat uit 10 vloeren, elk met een uniek en modern design.

Voordelen van deze vloer

Deze Cork Essence Identity Timide vloer is voorzien van een dubbele kurklaag, wat zorgt voor uitstekende thermische en akoestische prestaties en extra comfort. De opbouw van de vloer is als volgt:

  •  Beschermende laklaag WRT (Wear Resistance Technology)
  •  Kurkfineer
  •  Geagglomeerde kurk, 2,6 millimeter (restproduct van kurk, bestaande uit snippers en schaafsel)
  •  High Density vezelplaat met hoge dichtheid en Corkloc (kliksysteem)
  •  Geïntegreerde kurk onderlaag 0,8 millimeter

De kurkvloer leveren wij dus kant-en-klaar gelakt. Deze lak is milieuvriendelijk en op basis van een keramische samenstelling. Dit zorgt ervoor dat de vloer een zeer sterke slijtlaag, met een lange levensduur. 

Specificaties

  • Afmetingen: 905 x 295 millimeter met een dikte van ca. 10,5 millimeter
  • V-Groef: Geen
  • Systeem: Kliksysteem
  • Pakinhoud: 2,136m² (let op: u besteld per m², niet per pak)

Hoe leg ik deze kurkvloer?

U kunt deze kurkvloer zelf leggen, bijvoorbeeld met behulp van ons stappenplan voor het leggen van een kurkvloer. Ook is het mogelijk om de vloer door ons te laten leggen. Dit kan met onze kurkvloer legservice.

Garantie

Deze vloer is voorzien van 15 jaar fabrieksgarantie bij huishoudelijk gebruik. Wanneer de kurkvloer commercieel wordt gebruikt bedraagt de garantie 5 jaar. 

Bekijk de vloer in onze showroom

Wilt u de vloer in het echt zien? U bent van harte welkom in onze showroom in Westerbork. Hier kunt u het ruime assortiment bezichtigen onder het genot van een kopje koffie of thee. 

U kunt uiteraard ook een sample aanvragen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken