Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kurkvloer tegel - Rio - 60 x 30 cm - 4mm - PER M2

Kurkvloer tegel - Rio - 60 x 30 cm - 4mm - PER M2

€26,95

/m2

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies

Kurkvloer tegel, Rio, 60 x 30 cm, 4mm, PER M2


Kurkvloer tegel - Rio - 60 x 30 cm - 4mm - PER M2

Beschrijving

Plakkurk 4 mm . Geschikt voor een gladde en strakke ondergrond. Kurktegels 60 x 30 cm ongelakt. Vergeet niet om lak en lijm mee te bestellen. 

De vloerkurk is decoratief en zorgt voor een betere akoestiek in de ruimte.

Om de kleuren van het vloerkurk te verdiepen kan deze gelakt worden met onze wandkurk lak. Ook is het kurk makkelijk schoon te houden wanneer deze van lak voorzien wordt. Wilt u het niet zelf lakken? Vink dan "Ja" bij de optie voorgelakt.

De kurk hoeft enkel nog op de ondergrond gelijmd te worden en is klaar voor gebruik!

Voorlijmen
Deze vloerkurk kan worden verlijmd met tweezijdige contactlijm. Bij gebruik van deze lijm dient zowel de kurktegel als de ondergrond in de lijm gezet te worden. Wij bieden een voorlijm service aan zodat u zelf enkel de ondergrond nog in de lijm hoeft te zetten.

De meerprijs welke wij vragen voor het voorlijmen is voor de arbeid en de benodigde lijm. U hoeft dus niks meer mee te bestellen

TE BESTELLEN PER M²

Montage uitbesteden?
Vraag vrijblijvend een offerte aan via [email protected]
Wanneer u de afmetingen en enkele foto's van de wand kunt maken helpt dit ons om de offerte zo snel mogelijk bij u te krijgen! Meer informatie vind u op deze pagina

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.