Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wandkurktegels Naturel

22 resultaten

Wandkurktegels Naturel
Wandkurktegels vanaf 3 mm. dik met de afmetingen van 60 x 30 cm. Op deze pagina vind u de verschillende designs wandkurk. De kurktegels zijn decoratief en licht isolerend.
€ 0,00
€ 35,00

Wandkurktegels in diverse soorten, maten en afmetingen!
Wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke en warme wandbekleding is onze wandkurk een absoluut geschikte keuze.

Wij bieden een ruim assortiment wandkurk tegels in vele soorten, kleuren en maten. Naast het decoratieve effect van wandkurktegels zorgt de wandkurk ook voor een verbetering van akoestiek in de ruimte. 

Door de ruime keuze in wandkurk is een kurkmuur in praktisch elk interieur toe te passen. Bij praktisch elke woonstijl zal er een bijpassende kurkwand te maken zijn. 

Kan wandkurk in het hele huis toegepast worden?
Een kurkwand zorgt voor een warmere wand en vermindert het doorklinken van geluiden in een ruimte. daarnaast is kurk wandbekleding 100% duurzaam en ecologisch verantwoord. De wandkurk is hierbij geschikt voor elke ruimte in huis. Ook in vochtige ruimtes zoals een keuken, badkamer of sauna is kurk een geschikte oplossing.

Hoe is een kurkwand schoon te maken?
Wandkurk is van nature antistatisch en trekt hierdoor geen stof of vuil aan. Kurk is hierdoor eenvoudig met een vochtig doekje af te nemen en schoon te houden. Vuil trekt niet in het kurk waardoor het schoon houden van kurk erg gebruiksvriendelijk is.