PAASACTIE : 10% korting op de categorieën: kurkwand & kurkvloeren! | Kortingscode: PAASEI10
  • Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

De kracht van Acousticork

November 14, 2019 19:48 | André Nienhuis

Wat is Acousticork?
Acousticork is zoals de naam al doet vermoeden een kurksoort welke bijdraagt aan de verbetering van de akoestiek in een ruimte. Door de vele miljoenen luchtcellen in kurk draagt eigenlijk elk kurkproduct altijd bij aan deze akoestische verbetering. Echter gaat Acousticork net een stapje verder dankzij de zachte persing en gewafelde structuur van deze kurkrollen.

Acousticork crëert naast de akoestische verbetering ook een unieke kurkwand met een 3D effect. Door de wafel structuur van deze akoestische kurk is deze absoluut niet saai om te zien in een ruimte!

Hoe is Acousticork te bevestigen?
De bevestiging van Acousticork op hout, steen, beton en stucwerk is aan te raden met onze tweezijdige contactlijm. Mocht deze kurk op een glad oppervlak (glas, metaal, plastic) gemonteerd moeten worden dan in is onze kurk spuitlijm hiervoor aan te raden!

 

Werkt Acousticork echt?
Het antwoord op deze vraag is een duidelijke ja! Acousticork is als vele jaren op de markt en heeft zich in diverse projecten kunnen bewijzen! Onder andere in kantoorpanden en de horeca is deze kurk een absoluut waardevolle toevoeging aan het interieur. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »