• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Meubilair en accessoires van kurk

September 22, 2021 08:12 | Darik Smit

"Wat hebben jullie veel artikelen van kurk"

Is wat wij veel horen in onze showroom te Westerbork. Naast de bekende artikelen zoals wijnkurken, prikborden, vloeren en wanden kunt u denken aan stoelen, tassen, kantoorartikelen of andere accessoires gemaakt van kurk!

 

Opkomst kurk

Waar men in de afgelopen jaren voornamelijk koos voor meubels van hout of leer, kiest men tegenwoordig steeds vaker voor meubels gemaakt van kurk. De meubels geven een rustige uitstraling die zowel bij een klassiek als modern interieur past. Door de vele voordelen welke kurk biedt is kurk in je woning en interieur absoluut een bewuste keuze. Door het toepassen van kurk schaad je de natuur niet en draag je een steentje bij aan de CO2 uitstoot.

 

Een kruk van kurk

Oftewel een kurkkruk. Originele en duurzame XL kurken als kruk, poefje of bijzettafeltje. Diverse modellen/vormen verkrijgbaar zoals de wijnkurk. Een ideaal cadeau voor elke wijnliefhebber! De krukken zijn zowel te gebruiken als stoel of bijzettafel. Het bestaat uit 100% natuurlijk en massief kurk en zijn voorzien van een coating zodat deze geen vuil opnemen en eenvoudig zijn schoon te houden.

 

Kurk bloembakken

De kurk bloembakken welke wij leveren worden gemaakt in onze eigen kurkfabriek, de bloembakken worden gemaakt uit hoogwaardige kurk isolatieplaten. Dankzij de miljoenen luchtcellen in het kurk krijgen bloemen en planten zuurstof vanaf alle kanten, dit bevordert het groeien van de bloemen en planten in de kurk bloembak.

 

Kurk hebbedingetjes in de keuken

Door de vele toepassingen van kurk zijn er vele artikelen te verkrijgen. Als de kurk van de wijnfles is gehaald, kunt u uw glas neerzetten op onze kurk onderzetters. Wij hebben wel meer dan 18 verschillende soorten onderzetters op voorraad! Daarnaast zijn er ook kurk placemats verkrijgbaar. Wij hebben twee soorten placemats met afgeronde hoeken. Het wordt aangeboden per 4 stuks. 

 

Kurk speelgoed

Ook Kurk24.nl heeft een ruim assortiment aan artikelen, allemaal gemaakt van kurk. Zo ook vele originele cadeauartikelen. Kinderen vinden het spelen met blokken altijd geweldig. Kurk24.nl heeft dan ook een prachtige set blokken gemaakt van kurk, om weg te kunnen geven. Leuke wereldbollen, dienbladen, fotolijsten of manden gemaakt van kurk doen het erg leuk in het interieur en mensen vinden dat dan ook leuk om te krijgen. Wie graag een wat groter cadeau wil geven, kan kiezen voor een mooie wandplaat gemaakt van kurk. Hier kunnen bijvoorbeeld foto’s of leuke teksten op worden geprikt. Online zijn hier vele verschillende hulpmiddelen voor te vinden, zoals verschillende pushpins. Dit maakt het cadeau natuurlijk wel compleet. Het perfecte cadeau nog niet gevonden, denk dan eens aan een assortiment prachtige tassen gemaakt van kurk, die onder andere te vinden zijn op de site van Kurk24.nl. De kwaliteit van deze tassen is perfect. Er kan natuurlijk altijd nog worden gekozen voor een cadeaubox of koker van kurk. Zo kan een fles wijn origineel worden verpakt. Alle cadeauartikelen kunnen erg gemakkelijk online worden besteld. Als de cadeauartikelen voor een bepaalde tijd worden besteld, worden deze vaak de volgende dag al geleverd.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »