10% korting op bijna alle producten! | KORTINGSCODE: ZOMER10 |
  • Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Hobby kurk

May 25, 2018 12:24 | Kurk24

Kurk is veelzijdig materiaal met tal van verwerkingsmogelijkheden. Het materiaal is gemakkelijk op maat te snijden of te knippen. Vervolgens kan kurk ergens op worden gelijmd, kan je kurk verven, bestempelen of op kurk schrijven met zowel een stift als pen. Kurk is daarnaast natuurlijk een prachtig natuurlijk materiaal en erg decoratief. Uit kurk kunnen verschillende handige gebruiksvoorwerpen worden geproduceerd of kan het dienen ter decoratie in combinatie met ander materiaal. Met kurk kun je alle kanten op.

Voor zowel jong als oud is het ontzettend leuk om te knutselen met kurk.

 

Creatief met wijnkurken

Wijnkurken zijn ideaal het ideale knutselmateriaal. Kurk is geschikt knutselmateriaal voor zowel de volwassen hobbyist maar ook voor kinderen. Wanneer je zelf veel wijn drinkt kunt je de wijnkurken natuurlijk bewaren voor creatieve doeleinden. Ook is het mogelijk om direct een grote hoeveelheid wijnkurken te bestellen. Op Kurk24.nl koopt u verschillende soorten kurken om te gebruiken voor diverse creatieve doeleinden. U kunt hier zowel gebruikte als ongebruikte wijnkurken bestellen in verschillende hoeveelheden. Wijnkurken bieden tal van knutselmogelijkheden en deze kunnen worden bewerkt op verschillende manieren. Met kinderen maak je bijvoorbeeld leuke poppetjes of figuren van de wijnkurken. Snij er bijvoorbeeld aan de bovenzijde figuren uit waardoor kunnen de wijnkurken dienen als stempelkussens. Andere ideeën zijn het maken van bijvoorbeeld een deurknop, een lampenkap of sleutelhanger met de wijnkurk. Bewerk de wijnkurken op allerlei soorten manieren en laat daarbij je creativiteit de vrije loop!

 

Knutselen met restkurk

Op Kurk24.nl verkopen wij ook restkurk in de vorm van kurkbrokken. De kurkbrokken zijn te bestellen per kilogram. Ook kunt u een rol kurk bestellen om mee te knutselen. Met stukken kurk zijn er tal van knutselmogelijkheden. We kennen natuurlijk allemaal de onderzetters van kurk die te koop zijn in de winkel. Waarom maak je deze niet zelf. Snijd de stukken kurk in gelijke of juist ongelijke stukken en bewerk ze door er figuren in te snijden, door erop te tekenen of door ze te verven. Daarnaast kun je tal van decoratiestukken of bouwwerken knutselen met kurkbrokken. Van een kurkrol kun je zelf prachtige wanddecoratie knutselen. Ook kinderen leven zich graag uit merk kurk. Bestel op Kurk24.nl hobbykurk in de vorm van kurkbrokken of wijnkurken en leef jezelf uit!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »