• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Kurkverf

Als u op zoek bent naar een kleurtje voor uw kurkvloer bent u bij bij ons op het juiste adres en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden

Kurk verven

Is het mogelijk om kurk te verven? Zeker kan dat maar er komen wel wat voorbereidingen bij kijken. Denk bijvoorbeeld wel aan het goed reinigen van het kurk maar daarvoor bestemde reinigingsmiddelen. Ook is het van belang dat het kurk nog in een goede staat is.

Kurkvloer verven
Voor kurkvloeren is ook van belang dat er goed gereinigd en ook ontvet wordt. Is de vloer al voorzien van transparante laklaag, dan is het het beste om de vloer op te schuren. Dit kan goed met korrel 180. Let op! Schuur hierbij niet de volledige lak weg, maar schuur de laklaag alleen licht op. Dat is genoeg om de verf te laten hechten.

Moderne look
Uitgekeken op uw traditionele kurk? Of gewoon op zoek naar een moderne look?
Geef kurk een moderne look met de greywash of whitewash kurkverf. Hierdoor blijft het karakteristieke kurk patroon zichtbaar alleen dan in een frisse grijze tint. 

Als u op zoek bent naar een kleurtje voor uw kurkvloer bent u bij bij ons op het juiste adres en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »