• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Kurkdesign: nieuw voor uw producten

September 27, 2021 16:33 |

Portugal is de grootste exporteur van kurk, en aangezien Portugese kurk de beste kwaliteit levert aan fabrikanten over de hele wereld, is het geen verrassing dat het de geboorteplaats is van deze fantastische trend.

 

Dit ondoordringbare, drijvende, duurzame en vuurvaste materiaal heeft de wereld stormenderhand veroverd. Getransformeerd in oogstrelende ontwerpen, is het echt moeilijk te geloven dat het materiaal dat je voor je ziet eigenlijk gewoon kurk is! Er zijn talloze manieren om kurk te gebruiken, ook als wijnkurk. Kurk prikborden, deurstoppers en honkballen zijn enkele van de meest voorkomende toepassingen van kurk. Maar de ontwerpers van vandaag tillen het gebruik van kurkproducten naar een nieuw niveau met meer onconventionele toepassingen van dit stevige materiaal.

 

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van hoe kurkdesign schoonheid en stijl kan toevoegen aan uw leven. Oh, en hadden we al gezegd dat kurk 100% milieuvriendelijk is!

 

Kurk mode

Kurk is een uiterst veelzijdig materiaal dat kan worden gebruikt om chique kurk tassen, paraplu's en zelfs schorten te maken! En er zijn ook stevige handtassen en schoudertassen, ook voor mannen. Zij zijn een goed alternatief voor zakken van riet of jute en in tegenstelling tot deze andere materialen zijn zij kwalitatief veel beter afgewerkt. Ze zijn een geweldig cadeau voor milieubewuste mensen en zijn ook zeer geschikt voor branding vanwege de gedempte kleuren. Waarom biedt u geen kurken geschenkzakje aan voor uw volgende bedrijfsevenement? Uw bedrijfslogo kan prominent worden afgebeeld tegen een neutrale achtergrond en u kunt de tas vullen met kurken artikelen die ook van een merk zijn voorzien. Niet alleen doet u iets voor het milieu en verkleint u de ecologische voetafdruk van uw bedrijf, maar u wekt ook de belangstelling van uw klanten.

 

Servies van kurk

De elegante ontwerpen van kurk zijn zowel oogstrelend als functioneel. De selectie varieert van zout en peper vaatjes tot whiskey sets. De brandwerende eigenschappen van kurk maken het veilig om kurken placemats, schalen en dienbladen ook in de keuken te gebruiken. Discrete toevoegingen van metaal en glas aan baraccessoires zullen uw gasten groen van jaloezie maken. En net als alle andere kurkproducten zijn ze een uitstekend cadeau-idee.

 

Kurk meubilair

Kurk leent zich voor een zeer modern ontwerp, waardoor het een welkome aanvulling is op een modernistisch ingerichte woning. Een kurken krukje in de hoek, een kurk bijzettafel, een afgeronde kurken salontafel - het zijn allemaal elementen die interessante accenten leggen in en rond uw huis. Trayplanken zijn een interessant idee en zeker iets om naar te kijken als u op zoek bent naar iets ongewoons, maar toch past in een elegante omgeving.

 

Kurk meubiliar bekijken 

 

Kurk verlichting

Tafel- en hanglampen van kurk zijn mooie aanvullingen op uw werkruimte. Ze zijn er in verschillende maten en kunnen ook in uw huis worden gebruikt om subtiele verlichting te geven waar dat nodig is. Niet alleen zijn ze een lust voor het oog, maar ze zijn ook een vriendelijke herinnering aan de noodzaak om eco-vriendelijk te zijn ten koste van alles!

 

Vrije tijd/kinderen

Memoborden in de vorm van voodoopoppen, kurken vaten en vogelhuisjes zijn slechts enkele van de leuke voorwerpen die in kurk verkrijgbaar zijn, naast kurk speelgoed. Ze zijn niet alleen duurzaam, maar bieden ook eindeloos speelplezier voor kinderen. Het kind in u zal er zeker ook van genieten! Er is zelfs een iPad-hoes van kurk, en met zijn geweldige eigenschappen zoals ondoordringbaarheid en brandbestendigheid, kun je echt niets beters hebben om je iPad te beschermen.

 

Kijk maar eens rond op de website om alle leuke kurkartikelen te zien. U kunt ze in en om uw huis en kantoor gebruiken. Kurkartikelen zijn, zoals gezegd, leuke geschenken voor vrienden en familie. De ontwerpen zijn modern, uniek en anders dan alles wat u eerder hebt gezien of meegemaakt.

 

Voor degenen die het niet weten: Kurk is afkomstig van de kurkeik, een boom die inheems is in het Middellandse-Zeegebied en waarvan de cultuur zich uitstrekt tot landen als Portugal, Spanje, Frankrijk, Marokko, Italië, Algerije en Tunesië. Er zij echter op gewezen dat Portugal alleen al meer dan 50% van de wereldproductie aan kurk wint.

 

De extractiemethode is 100% veilig voor de boom, die niet wordt geveld, en zijn oppervlak wordt op geen enkele manier beschadigd. De eiken kunnen honderden jaren leven! De extractie vindt om de 9 jaar plaats, de tijd die nodig is voor de regeneratie van de oppervlaktelagen van de boom.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »