• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Originele cadeauartikelen gemaakt van kurk

May 8, 2018 13:32 | Kurk24

Tegenwoordig is het lang niet meer zo gemakkelijk om een leuk cadeau voor iemand te verzinnen. Mensen hebben tegenwoordig nog weinig te wensen en een cadeau moet natuurlijk wel origineel zijn. Cadeauartikelen gemaakt van kurk, zijn hiervoor de perfecte oplossing. Zo is er voor kinderen speelgoed te verkrijgen gemaakt van kurk, maar ook leuke kurk tassen of kurk fotolijstjes gemaakt van kurk zijn natuurlijk erg leuk om te geven. Kurk is een natuurlijk product met vele voordelen, wat goed aansluit bij de duurzame levensstijl van vele mensen.

Kurk, een echte eyecatcher

Het heeft even geduurd, maar kurk is tegenwoordig een echte trend. Waar kurk eerder werd gezien als klassiek en muf, is dat nu zeker niet meer het geval. Doordat kurk een natuurlijk materiaal is, kan het voor vele verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kan kurk erg goed worden toegepast in het interieur. Een vloer gemaakt van kurk, of een juist een achterwand in de keuken geheel gemaakt van kurk, worden steeds vaker gezien. Naast dat kurk 100% natuurlijk is, is het ook nog eens erg gemakkelijk schoon te houden. Dit komt mede, doordat kurk antistatisch is en dus weinig tot geen stof aantrekt. Kurk heeft dan ook vele voordelen. Kurk wordt ook gebruikt, om leuke maar vooral originele cadeauartikelen van te maken. Zo hoeft er nooit meer lang getwijfeld te worden, over wat er als cadeau gegeven kan gaan worden. Online is er een enorm ruim assortiment aan cadeauartikelen te vinden, die gemaakt zijn van kurk.

Een ruim assortiment aan cadeauartikelen

Ook Kurk24.nl heeft een ruim assortiment aan artikelen, allemaal gemaakt van kurk. Zo ook vele originele cadeauartikelen. Kinderen vinden het spelen met blokken altijd geweldig. Kurk24.nl heeft dan ook een prachtige set blokken gemaakt van kurk, om weg te kunnen geven. Leuke waxinelichthouders, dienbladen, fotolijsten of manden gemaakt van kurk doen het erg leuk in het interieur en mensen vinden dat dan ook leuk om te krijgen. Wie graag een wat groter cadeau wil geven, kan kiezen voor een mooie wandplaat gemaakt van kurk. Hier kunnen bijvoorbeeld foto’s of leuke teksten op worden geprikt. Online zijn hier vele verschillende hulpmiddelen voor te vinden, zoals verschillende pushpins. Dit maakt het cadeau natuurlijk wel compleet. Het perfecte cadeau nog niet gevonden, denk dan eens aan een assortiment prachtige tassen gemaakt van kurk, die onder andere te vinden zijn op de site van Kurk24.nl. De kwaliteit van deze tassen is perfect. Er kan natuurlijk altijd nog worden gekozen voor een cadeaubox of koker van kurk. Zo kan een fles wijn origineel worden verpakt. Alle cadeauartikelen kunnen erg gemakkelijk online worden besteld. Als de cadeauartikelen voor een bepaalde tijd worden besteld, worden deze vaak de volgende dag al geleverd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »