• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Wood Resist Eco kurkvloer

De Wood Resist Eco kurkvloeren zijn PVC-vrij en voelen erg comfortabel aan, dankzij de meerdere lagen kurk. Verkrijgbaar in verschillende houtdesigns, kies hieronder uw favoriet.

Wicanders Wood Resist Eco

Een PVC-vrije zwevende vloer met een uitgebreide collectie houtdessins, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van residentiële en drukke commerciële ruimtes. Wood Resist Eco biedt een uitstekend comfort dankzij de meerlage kurkstructuur met een geïntegreerde kurkonderlaag van 2,2 mm. Deze kurkvloeroplossing, ontworpen om lang mee te gaan, biedt tot 25 jaar garantie op comfort, duurzaamheid en prestaties

De collectie van Wicanders Wood Resist Eco zijn zeer realistisch geprint en bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

De toplaag van 0,25 mm dik is speciaal ontwikkeld voor zwaar loopverkeer, met een harde toplaag die bestand is tegen krassen, vlekken en overige alledaagse ongelukjes, maar die niet glad wordt als deze nat wordt. Of het nu om de vloer van een huis vol kinderen of een openbare ruimte gaat, De Wood Resist ECO  kan er een leven lang tegen, met 25 jaar garantie op gebruik in woonhuizen en 15 jaar in commerciële ruimten.

Wilt u de vloer in het echt zien? U bent van harte welkom in onze showroom te Westerbork om het ruime assortiment te bezichtigen onder het genot van een kopje koffie/thee. 
U kunt ook een sample aanvragen.

De vloer is opgebouwd uit verschillende lagen:
1. Beschermende toplaag
2. Decoratief Dessin
3. 2,7 mm kurkagglomeraat
4. 6,0 mm HDF met Corkloc
5. 1,3 mm geïntegreerde kurk ondervloer

Product Specificaties:
Afmeting: 122 x 18,5 cm
Dikte: 9,5 mm 
Kliksysteem
Gebruiksniveau: Klasse 23/31

Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming, de thermische waarde bedraagt R≤ 0,110

De prijs / het te bestellen aantal is per m2 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »