Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Amorim Wood Pro - Royal Oak - per m²

Amorim Wood Pro - Royal Oak - per m²

€58,95

/m2

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies

2-3 weken


Plak kurkvloer met eiken design
123x20cm, 4mm dik
De vloer bestaat uit massief kurk en is hierdoor zeer isolerend.


Amorim Wood Pro - Royal Oak - per m²

Beschrijving

De Wood Pro plak kurkvloer van Amorim Wise is de nieuwste evolutie op het gebied van plak kurkvloeren. Kurkfabriek Amorim is wereldleider op het gebied van kurkproducten en staat voor vloeren van hoogstaande kwaliteit.

Alle materialen in de Wood Pro vloeren zijn PVC vrij en niet giftig. De vloeren worden zelfs zo geproduceerd dat deze een negatieve footprint hebben. Dit houdt in dat het product en de productie meer CO2 opneemt dan dat er wordt uitgestoten, het product draagt hierdoor bij aan reductie van de broeikasgassen.

Slijtvaste SRT Toplaag:
Door de SRT afwerking blijft de de vloer natuurlijk aanvoelen maar biedt deze ook een zeer hoge stlijtvastheid. De SRT toplaag beschermd de vloer tegen slijtage, krassen en verkleuring door zonlicht. Ook deze toplaag is geheel ecologisch geproduceerd.

Het hoge loopcompfort van kurkvloeren ontstaat door de miljoenen luchtcellen in het kurk waardoor deze zeer isolerend is. Een Amorim kurkvloer zorgt voor een warme sfeer en verlaagt de energierekening.

Voordelen van Amorim Wood Pro:

  • Natuurlijke thermische isolatie
  • Het hele jaar door een warme vloer
  • Hoop loopcomfort, ook op blote voeten
  • Zeer weinig loopgeluid
  • Hoge binnnenluchtkwaliteit - geen weekmakers

Technische Eigenschappen Wood Pro:

  • Geschikt voor huishoudelijk gebruik
  • Slijtklasse 23 
  • Afmeting van 123 x 20 cm, dikte 4mm

De prijs / het te bestellen aantal van deze vloer is per m²

Voorlijmen 
Een kurkvloer wordt verlijmd met tweezijdige contactlijm. Bij gebruik van deze lijm dient zowel de kurktegel als de ondergrond in de lijm gezet te worden. Wij bieden een voorlijm service aan zodat u zelf enkel de ondergrond nog in de lijm hoeft te zetten.

De meerprijs welke wij vragen voor het voorlijmen is voor de arbeid en de benodigde lijm. U hoeft dus niks meer mee te bestellen. 

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken