• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Over ons

Kurk is een bijzonder product. Het is een duurzaam product, houdt warmte goed vast en daarmee de kou buiten, en gaat lang mee. Geen wonder dat we bij Kurk24 direct overtuigd waren van dit veelzijdige materiaal! We hopen dan ook dat er in de toekomst steeds meer voor kurk wordt gekozen.

Onze missie als duurzame woonwinkel in de Benelux is om ervoor te zorgen dat kurk, naast de bekende prikborden en wijnkurken, ook erkend wordt als duurzame optie voor de vloer of als wandbekleding!

 

Hoe het begon

Ongeveer 10 jaar geleden begon André Nienhuis vanuit een klein bedrijfspand in het noorden van Nederland een bedrijfje dat uiteindelijk Kurk24 zou worden. Zijn vader, Jan Nienhuis, had al een vloerenbedrijf. André kreeg op die manier een kleine partij kurk en verkocht deze via Marktplaats.

 

Toen het duidelijk werd dat kurk bijzonder milieuvriendelijk is, begon de interesse te groeien. Er bleek ook veel vraag te zijn naar producten van dit natuurlijke materiaal zoals kurkvloeren en prikborden. Deze combinatie van interesse in kurk en groeiende vraag vormde de basis voor Kurk24.

 

Sindsdien is het assortiment van Kurk24 uitgebreid met meer dan 10.000 producten! Daarnaast hebben we verschillende projecten mogen doen, waaronder het leveren van een kurkwand voor het Glazen Huis in Breda en het verzorgen van een muur voor de stand van VT Wonen tijdens een woonbeurs in de RAI.

De kern van Kurk24

Duurzaamheid, kwaliteit, en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat is waar we voor staan. Wij hoeven niet de grootste te zijn, maar we willen wel de beste zijn! Bij alles wat we doen, beginnen we met onze onderstaande kernwaarden:

 

Wat anderen over ons zeggen

Zakelijke gegevens

Op zoek naar onze gegevens? We hebben het hier op een rijtje gezet. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

 

Kurk24 B.V.
Adresgegevens
De Noesten 40a
9431 TC Westerbork, Nederland

0593-565228

 

Zakelijke gegevens
KvK-nummer                           69373183
BTW-nummer                         NL857850271B01
IBAN/ rekeningnummer        NL79 INGB 0007 6590 76

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »