Koningsdagactie: 10% korting alle producten! | Kortingscode: KONING10
  • Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Laat ons team jouw kurkwand plaatsen

March 12, 2024 08:37 | Darik Smit

Bij Kurk24 zijn we gepassioneerd over het creëren van unieke en sfeervolle ruimtes met onze hoogwaardige kurkwanden. Ons team is verheugd jullie te informeren dat we nu niet alleen de beste kurkwanden leveren, maar ook de mogelijkheid bieden om ze professioneel te monteren in jullie ruimte. We begrijpen dat jullie op zoek zijn naar een naadloze en zorgeloze ervaring, en daar streven wij elke dag naar.

 

Waarom een kurkwand?

Kurk is niet zomaar een natuurlijk materiaal; het is duurzaam, geluidsisolerend en milieuvriendelijk. Het voegt niet alleen warmte en textuur toe aan je ruimte, maar heeft ook uitstekende isolerende eigenschappen, wat resulteert in energiebesparing. Met kurkwanden van Kurk24 breng je niet alleen de natuur binnen, maar geniet je ook van de vele praktische voordelen.

 

Professionele montage voor een prachtig resultaat

Ons toegewijde team van professionals staat klaar om jullie ruimte te transformeren met de prachtige kurkwanden. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan jullie specifieke wensen en eisen te voldoen. Onze expertise in kurkwandmontage garandeert niet alleen het gewenste resultaat, maar ook duurzaamheid op lange termijn.

 

Duidelijke communicatie en transparante kosten

Bij Kurk24 geloven we in transparantie en duidelijke communicatie. Om een nauwkeurige offerte op te stellen, hebben we de afmetingen en foto's van jullie ruimte(s) nodig. Onze kosten zijn €17,95 per vierkante meter, vanaf 20m2. Houd er rekening mee dat deze prijs exclusief voorrijkosten is. Om een offerte aan te vragen, stuur ons simpelweg de benodigde informatie via het emailadres: [email protected].

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen, advies of een offerte. Wij kijken ernaar uit om jullie ruimte te transformeren met de magie van kurk!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »