• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Maak kennis met de nieuwe collectie kurkvloeren van Wicanders Wise: 100% PVC-vrij

April 15, 2024 11:39 | Darik Smit

Bij Kurk24 streven we er voortdurend naar om innovatieve en milieuvriendelijke vloeroplossingen te bieden. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste collectie kurkvloeren van Wicanders Wise te introduceren. Met meer dan 5 prachtige collecties die nu online beschikbaar zijn op onze website, is er voor elk interieur en smaak wel iets te vinden. Laten we eens kijken naar enkele hoogtepunten van onze nieuwe collectie:

Wood Natural: Deze zwevende kurkvloer is ontworpen met een kurk onderlaag, HDF in het midden en een kurk toplaag met een realistische houtprint en embossing. De kurk toplaag zorgt niet alleen voor comfort en warmte, maar biedt ook de natuurlijke uitstraling van een eikenvloer.

 

Wood Natural XL: Dezelfde prachtige kurkvloer als de Wood Natural collectie, maar met langere planken voor een nog indrukwekkender effect. Met afmetingen van 183 x 18,50cm voegen deze vloerdelen een extra dimensie toe aan elke ruimte.

 

Stone Hydro Natural: Deze waterbestendige kurkvloer biedt de realistische uitstraling van beton, maar met alle voordelen van kurk. Geniet van de duurzaamheid en het comfort van kurk, zelfs in vochtige ruimtes.

 

Hydro Natural: Een andere waterbestendige zwevende klikvloer, maar deze keer met een realistische print van hout. Ideaal voor keukens, badkamers of andere vochtige ruimtes waar traditioneel hout niet geschikt is.

 

Wood Inspire Natural: Deze zwevende kurkvloer biedt een hoog loopcomfort dankzij de afwezigheid van HDF. Met een realistische print is deze vloer een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar zowel stijl als comfort.

 

Wil je deze prachtige vloeren zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Westerbork, waar je alle collecties kunt bekijken en zelfs vooraf samples kunt aanvragen. Of ontdek de collectie online op www.kurk24.nl en geef je interieur een upgrade met onze milieuvriendelijke en stijlvolle kurkvloeren van Wicanders Wise.

 

Waarom Wicanders Wise?

 

Comfort

Stilte

Kurk staat bekend als een zeer effectieve natuurlijke geluiddemper vanwege de unieke structuur van de cellen, die fungeren als akoestische isolatoren. Vergelijkende tests van loopgeluid tussen kurk- en laminaatvloeren laten zien dat kurkvloeren opmerkelijke resultaten behalen, met een vermindering van het loopgeluid tot wel 53%.

Natuurlijke thermische isolatie

De natuurlijke warmte-isolerende eigenschappen van kurk maken de vloeren van Wicanders buitengewoon energiezuinig. Ze zorgen voor een comfortabel gevoel, zelfs wanneer u op blote voeten loopt, en handhaven een optimale temperatuur gedurende het hele jaar. Dit draagt bij aan een algeheel gevoel van welbehagen en comfort.

 

Gezondheid

Loopcomfort

Dankzij de dempende eigenschappen en het comfortabele gevoel is kurk bijzonder geschikt voor het bevorderen van het evenwicht en welzijn van ons lichaam. De natuurlijke flexibiliteit van dit materiaal zorgt voor soepelheid bij beweging, waardoor de impact op ons lichaam wordt verminderd en spanningen worden verlicht.

Kwaliteit van binnenlucht

De vloeren van Wicanders voldoen aan strenge kwaliteitsnormen voor de binnenlucht. Ze zijn uitvoerig getest op meer dan 2000 mogelijke chemicaliën, waardoor ze een gezonde en veilige binnenluchtkwaliteit garanderen.

 

Prestatie

Impact weerstand

Dankzij de veerkracht en samenpersbaarheid van kurk kan het materiaal zich aanpassen aan druk. Zelfs wanneer het wordt samengedrukt, behoudt kurk zijn elasticiteit en keert het terug naar zijn oorspronkelijke vorm en volume zonder enige vorm van schade.

Ontworpen om te presteren

De producten van Wicanders zijn zorgvuldig ontworpen om te presteren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Ze bieden buitengewone stabiliteit en uitzonderlijke prestaties, waardoor ze bestand zijn tegen zware belastingen en langdurig gebruik.

 

Duurzaamheid

Wicanders laat zich inspireren door de natuur en streeft naar een unieke balans tussen het ontwikkelen van innovatieve producten en het behoud van het milieu.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »