• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Maak zelf een kurk prikwand!

June 1, 2019 08:38 | André Nienhuis

Het is lastig om te bepalen wat je met een saaie wand gaat doen, er zijn zoveel mogelijkheden voor wandbekleding... Kies je voor behang? of zit je aan iets originelers te denken? Bij het kiezen voor een kurkwand heb je een wand welke je zo origineel en persoonlijk kan maken als je zelf wilt. Maar er zijn zoveel soorten wandkurk.. Welke soort kies je voor het maken van een kurk prikwand?



Prikwand kurkplaten

Kurk24 biedt een breed gamma aan kurkplaten welke geschikt zijn als prikwand. De voorwaarde om als prikwand te kunnen dienen is vooral de dikte van het kurk. Vanaf 4mm. is kurk te beprikken, maar wil je de kurkwand intensief als prikbord / prikwand gebruiken? Dan raden wij 8mm. of 10mm. dikke kurk aan. De kurkplaten zijn er zowel in fijne als grove korrel. Een populaire prikwand plaat uit ons assortiment is onze '' Porto '' prikwandplaat. Deze plaat heeft een levendige structuur en tovert een saaie wand om tot een sfeervolle kurkwand! De prikwandplaten zijn te bevestigen met onze kurklijm. Hierbij kunt u kiezen uit  tweezijdige contactlijm (iets meer werk maar supersterk) of onze kurkkit

 

Prikwand kurk op rol

De kurkrollen van Kurk24 zijn speciaal geproduceerd om als prikwand te gebruiken. Onze prikwand kurk op rol heeft een mooie uitstraling en is geschikt voor veelvuldig gebruik! Doordat kurk zichzelf weer hersteld ontstaan er geen gaatjes in de rol maar is deze praktisch onbeperkt te gebruiken! De kurkrollen zijn leverbaar vanaf 50 cm. tot wel 150 cm. breed. Zo is er voor zowel voor kleine als grote wanden altijd een geschikte kurkrol te bestellen! Met een scherp stanleymes is het kurk te snijden waardoor je de banen in elke gewenste afmeting kunt maken. Voor de verlijming is het aan te raden onze emmer of spuitbus tweezijdige contactlijm te gebruiken!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »