• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Welke verschillende producten van kurk zijn er eigenlijk allemaal?

February 28, 2018 12:14 | Kurk24

Kurk hoe wordt het eigenlijk gemaakt? Kurk is afkomstig van schors van de kurkeik, vanuit deze basis worden er allerlei producten gemaakt van kurk. De kurkeiken zie jet meeste in het zuiden van Europa, zoals in Spanje en Portugal. Daarnaast zie je ook weleens kurkeiken in Marokko, China en Algerije. De meeste mensen kennen de kurk van een fles champagne of een fles wijn. Maar kurk wordt ook voor veel andere producten gebruikt. Kurk is in allerlei formaten verkrijgbaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om een hele kurk op rol te kopen. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor isolatie kurk, maar je kunt er zelf ook allerlei producten van maken. Je kunt ook kiezen voor kurkplaten, deze zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. De kurkplaat is zelfs verkrijgbaar in A4 of A3 formaat. Vaak zie je de kurkplaten vaak terug als wand isolatie, prikbord of in de modelbouw. De kleinere formaten zijn ook heel goed te gebruiken om te knutselen.

Vloeren van kurk zie je steeds vaker

Kurk zie je steeds vaker terugkomen in het interieur bij huizen. Niet alleen als decoratiemateriaal, maar ook als vloer. Het is goede isolatie, maar heeft ook nog eens een deppende werking. De kurkvloeren zijn verkrijgbaar in verschillen kleuren en maten, zodat er voor iedereen wel een geschikte kurkvloer te koop is. Het is belangrijk dat u een kwalitatief goede kurkvloer koopt, deze gaan lang mee zodat u er ook lang plezier van kan hebben. Bij kurk24.nl hebben ze verschillende kurk vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Veel mensen willen de vloer toch eerst even zien, en zullen dan ook minder snel online een kurkvloer bestellen. De vloeren zijn allemaal te bezichtigen in de showroom van Kurk24 waar u onder het genot van een kopje koffie een deskundig advies krijgt. Heeft u geen tijd om onze showroom te bezoeken? Het is ook mogelijk een om een monster te bestellen, aan de hand hiervan kunt u het product beoordelen. Het mogelijk om 3 monsters per klant te bestellen. Heb je het monster ontvangen en voldoet het aan je verwachtingen, dan kun je gemakkelijk en snel het desbetreffende product online bestellen.

Online kurk producten razend populair

Het online bestellen van producten is de laatste tijd heel populair, je ziet dan ook dat kurk producten steeds vaker online worden besteld. Op het internet zijn dan ook de meeste producten van kurk verkrijgbaar. De meeste webshops hebben dan ook een goede klantenservice, mochten er vragen zijn over bepaalde producten. Daarnaast zijn er ook contactmogelijkheden om een advies te krijgen over kurk. Wanneer je de producten van kurk op tijd besteld heb je deze vaak de volgende dag al in huis. Vaak kun je in de webshop hele leuke aanbiedingen vinden, die heel interessant kunnen zijn. Ook zijn er meerdere product afbeeldingen en sfeerafbeeldingen te vinden op het internet, aan de hand van deze sfeerafbeeldingen kun je inspiratie op doen. Kijk eens vrijblijvend rond in de webshop van Kurk24.nl en probeer ook eens leuk kurk product online te bestellen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »