Wicanders kurkvloeren

17 resultaten

Wicanders kurkvloeren

Wicanders kurk

Wicanders kurk is een merk van Amorim Revestimtos. Kurkfabriek Amorim is met het merk Wicanders marktleider op het gebied van kurkvloeren. De visie van Wicanders is om kurkvloeren te produceren zonder het milieu hiermee aan te tasten.

Wicanders kurkvloer

De Wicanders kurkvloeren zijn over de hele wereld leverbaar. Voor elk land wordt een passende collectie opgesteld om zo goed aan de wensen te kunnen voldoen. Wicanders staat dan ook bekend als een merk dat staat voor kwaliteit en uitstekende service. De kurkvloeren worden door Amorim geproduceerd in Portugal. Amorim bezit dan ook over de meest grote kurkfabriek van Portugal. Door de jarenlange ervaring weet Wicanders hoe je een duurzame kurkvloer creëert zonder het milieu hiermee aan te tasten. 

Kwaliteit staat bij Wicanders voorop 

Kwaliteit van de kurkvloeren heeft Wicanders hoog in het vaandel staan, er worden zowel kurkvloeren voor huishoudelijk gebruik als voor projectmatig gebruik geproduceerd. Dit assortiment vloeren gaat elk jaar weer mee met de laatste interieurtrends. Gezien de kurkvloeren voor zowel huishoudelijk gebruik als projectmatig gebruikt worden zijn de kurkvloeren met diverse toplagen leverbaar. In huis is een zachte en comfortabele kurkvloer gewenst maar bij projectmatig gebruik dient de vloer juist een heel sterke toplaag te hebben. 

Ruime showroom met Wicanders kurkvloeren 

Wij hebben wij Kurk24 de hele collectie van Wicanders in de showroom beschikbaar. Aan de hand van demopanelen kan de kurkvloer naar keuze uitgezocht worden. Uiteraard is het ook mogelijk de kurkvloer demopanelen mee naar huis te nemen om zo in alle rust een keuze te kunnen maken. 

Cork Essence en Cork Go

Wicanders Cork Essence en Cork Go kurkvloeren zijn opgebouwd uit een innovatieve 3 lagen structuur:

  1. De decoratieve uitstraling is verkregen door middel van het combineren van verschillende natuurlijke kurkvormen, om op die manier dunne lagen fineer te produceren vol authentieke personaliteit.
  2. Een tweede, dikkere laag kurk biedt uitmuntend comfort, geluidsreductie en warmte.
  3. De geïntegreerde onderlaag van kurk versterkt de thermische en akoestische eigenschappen. Dit leidt in zijn geheel tot een stille woon- en werkomgeving en belangrijke energie- en kostenbesparingen.

Bekijk de vloeren in onze ruime showroom! Woendag tot en met zaterdag van 10:00 tot 16:00 geopend.

Bestel uw Wicanders kurkvloer online of  vrijblijvend een offerte aan via: [email protected]