Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wise Stone Pure - plak kurkvloer met steenmotief

10 resultaten

Wise Stone Pure -  plak kurkvloer met steenmotief
Amorim Wise Stone Pure bevat een unieke lijn van te verlijmen kurkvloer in een steenmotief. De prints zijn niet van echt te onderscheiden! Dankzij de HRT toplaag bieden de vloeren een hoge slijtvastheid en zijn deze geschikt voor intensief gebruik.

De unieke lijn Stone Pure van Amorim biedt een unieke collectie van kurkvloeren voorzien van prints van beton, steen en leisteen.

De Amorim Stone vloeren bieden een uniek karakter en zijn volledig PVC vrij. Dankzij de slijtvaste HRT toplaag zijn de vloeren geschikt voor intensief gebruik.

Er is een breed assortiment kleuren en soorten waarin de Stone Wise vloeren leverbaar zijn. De ontwerpen gaan van de lichtste steen en tegels tot zeer donkere tinten welke beton, cement en leisteen immiteren.

De Stone Pure vloeren zijn gemaakt uit 100% kurk. De vloeren zijn waterdicht wat deze ook geschikt maakt voor toepassing in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken.

De kurktegels worden geleverd in het formaat van 60 x 90 cm. met een dikte van 8mm. Deze grote delen geeft de kurkvloer een elegante uitstraling. 

De Stone vloeren worden geleverd met een beperkte levenslange garantie.