• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Ontwerp uw eigen prikbord/prikwand

September 27, 2021 10:22 | Darik Smit

Zoekt u een prikbord met een Wow-factor? Wij denken graag mee!

Een prikbord kan toegepast worden in praktisch elke ruimte van een woning of bedrijfspand. Voor kantoren biedt een kurk prikbord een duidelijk overzicht voor belangrijke papieren of notities. In diverse huishoudens worden prikborden gebruikt voor het verzamelen en overzichtelijk houden van belangrijke brieven of notities. Ook kunt u hier natuurlijk alle (wens)kaarten aan ophangen. 

 

Rond kurk prikbord 

Wij krijgen veel positieve reacties op het ronde prikbord. Een echte eyecatcher in de woonkamer! Het prikbord bestaat uit 6mm kurk verlijmd op 9mm multiplex. Vervolgens verlijmen wij de gewenste wandkurktegel op het 6mm kurk. De combinatie van functioneel prikbord en decoratief maakt het erg populair. Het prikbord wordt normaliter bevestigd met schroeven. 

Prikborden met lijst

De prikboden zijn verkrijgbaar met een houten lijst of aluminium lijst in diverse afmetingen Mocht het niet in de gewenste maat beschikbaar zijn, kunnen wij een kurk prikbord op maat maken.

Prikborden op maat

Aangezien wij een eigen werkplaats hebben waar wij prikborden kunnen maken, zijn er veel mogelijkheden met kurk! Wij maken prikborden op maat waarbij kurk verlijmd is op zachtboard of multiplex. Wij kunnen het op de CM op maat zagen! Kurk dient altijd verlijmd te worden op de ondergrond. De prikborden met zachtboard/multiplex kunnen worden bevestigd met schroeven.

Unieke prikborden

Naast de vele afmetingen, zijn er ook vele vormen mogelijk! Denk hierbij aan een rond of zeshoekig prikbord. Door de mogelijkheden die onze zagerij biedt, zijn figuren zoals een prikbord in de vorm van een hart of huis ook mogelijk!

 

Kurk op rol

Je kunt het echt overal toepassen! In de keuken om recepten aan te prikken, in de kamer om leuke
kaarten, posters en foto’s op te prikken of in de speelkamer om er een zelfgemaakte knutsel aan te hangen. Genoeg mogelijkheden dus! Met een scherp afbreekmes snijd je de kurk makkelijk op maat.

Deze kurkrollen zijn zeer geschikt om een prikwand of een prikbord van te maken. De prikwandkurk is leverbaar in verschillende breedtes. 

 

Heeft u andere wensen?

Neem contact op met onze klantenservice, wij denken graag mee!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »