Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wicanders Cork Go kurkvloer

10 resultaten

Wicanders Cork Go kurkvloer
Wicanders Cork Go is een collectie kant en klaar gelakte kurkvloeren. De vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen dankzij het kliksysteem. Dankzij de sterke laklaag zijn de vloer kant en klaar voor gebruik.
Wicanders Cork Go Moment
Sale

€26,95

€27,95

Beschikbaar

Wicanders kurk

Wicanders kurk is een merk van Amorim Revestimtos. Kurkfabriek Amorim is met het merk Wicanders marktleider op het gebied van kurkvloeren. De visie van Wicanders is om kurkvloeren te produceren zonder het milieu hiermee aan te tasten. Wicanders is bekend van onder andere hun Cork Go lijn met vloeren als Wicanders Cork Go Allure of Wicanders Cork Go Desire.

Wicanders kurkvloer

De Wicanders kurkvloeren zijn over de hele wereld leverbaar. Voor elk land wordt een passende collectie opgesteld om zo goed aan de wensen te kunnen voldoen. Wicanders staat dan ook bekend als een merk dat staat voor kwaliteit en uitstekende service. De kurkvloeren worden door Amorim geproduceerd in Portugal. Amorim bezit dan ook over de meest grote kurkfabriek van Portugal. Door de jarenlange ervaring weet Wicanders hoe je een duurzame kurkvloer creëert zonder het milieu hiermee aan te tasten. 

Kwaliteit staat bij Wicanders voorop 

Kwaliteit van de kurkvloeren heeft Wicanders hoog in het vaandel staan, er worden zowel kurkvloeren voor huishoudelijk gebruik geproduceerd als voor projectmatig gebruik. Dit assortiment vloeren gaat elk jaar weer mee met de laatste interieurtrends. Gezien de kurkvloeren voor zowel huishoudelijk gebruik als projectmatig gebruikt worden zijn de kurkvloeren met diverse toplagen leverbaar. In huis is een zachte en comfortabele kurkvloer gewenst maar bij projectmatig gebruik dient de vloer juist een heel sterke toplaag te hebben. 

Ruim assortiment Wicanders PVC kurk 

Wij hebben bij Kurk24 de hele collectie van Wicanders PVC in de showroom beschikbaar. Aan de hand van demopanelen kan de kurkvloer naar keuze uitgezocht worden. Uiteraard is het ook mogelijk de kurkvloer demopanelen mee naar huis te nemen om zo in alle rust een keuze te kunnen maken. Ons assortiment Wicanders PVC kurk is uitgebreid, waardoor er talloze mogelijkheden zijn om elke kamer in het huis te voorzien van een kwalitatieve PVC vloer.

Innovatieve structuur

De kurkvloeren zijn opgebouwd uit een innovatieve 3 lagen structuur:

  1. De decoratieve uitstraling is verkregen door middel van het combineren van verschillende natuurlijke kurkvormen, om op die manier dunne lagen fineer te produceren vol authentieke personaliteit.
  2. Een tweede, dikkere laag kurk biedt uitmuntend comfort, geluidsreductie en warmte.

  3. De geïntegreerde onderlaag van kurk versterkt de thermische en akoestische eigenschappen. Dit leidt in zijn geheel tot een stille woon- en werkomgeving en belangrijke energie- en kostenbesparingen.

 

Woensdag tot en met Zaterdag van 10:00 tot 16:00 geopend.

Wij hebben een eigen legservice voor montage van de kurkvloeren!

Alle prijzen zijn per m2 / aantal is per m