Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kurk visgraat vloeren

1 result

Kurk visgraat vloeren
Visgraat vloeren zijn helemaal terug van weg geweest en juist super modern! Wij leveren de visgraat vloeren uit 100% kurk. Het gebruiken van kurk als basismateriaal zorgt voor een warme en stille visgraat kurkvloer met een hoog loopcomfort.

Het leggen van een vloer in Visgraat motief is traditioneel maar heeft ook zeker een modern uiterlijk.


Eindeloze mogelijkheden met kurk visgraat vloeren 

Standaard bieden wij de Kurkvloeren met visgraat patroon naturel en onbehandeld aan. Echter is het ook mogelijk de vloer van een kleur te voorzien, hierbij kan elke willekeurige RAL kleur gekozen worden. Ook is het mogelijk de vloer voorgelijmd en voorgelakt of zelfs kant en klaar gelakt te leveren. 

Kurk visgraat op maat gemaakt

Wanneer onze standaard collectie niet aan de wensen voldoet kunnen wij de visgraatvloeren van kurk ook in praktisch elk ander design leveren. Eventueel kunnen wij de visgraat delen ook voorzien van een V-Groef (ook wel facetrand genoemd) Neem hiervoor gerust contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.