• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Kurkschors

Kurkschors als sierkurk is een leuke manier om als decoratie in je woonkamer of slaapkamer te gebruiken. Daarnaast is het ideaal om dieren in een terrarium of vissen in een aquarium een schuilplek te geven. Alle kurkschors 100% natuurlijk.

Kurkschors

Kurkschors is een ideaal decoratiemateriaal. Het robuuste uiterlijk van de kurkschors maakt het een mooi product om een ruimte te decoreren. Daarnaast is het materiaal erg flexibel om er zelf iets creatiefs van te maken. De sierkurken die wij verkopen is gemaakt van 100% kurkschors! 

Kurkplaten van kurkschors

Ben je op zoek naar grote platen? In onze kurk winkel verkopen wij ook complete platen kurkschors. De kurkplaten zijn opgebouwd uit kurkbarst, wat door de verschillende stukken barst een leuk effect ontstaat. Naast dat je ze puur decoratief kunt ophangen, zijn de kurkplaten ook geschikt als achterwand voor een aquarium en terrarium.

Kurkschors voor in je terrarium of aquarium

Met kurkschors in je terrarium of aquarium bied je vissen en terrarium dieren een schuilplaats mogelijkheid. Dieren hebben altijd een plek nodig om te kunnen schuilen en zich veilig te voelen. Door te kiezen voor kurkschors geef je de dieren een natuurlijke schuilplaats. De schors van een kurkeik is op een duurzame manier geoogst. Daarnaast wordt de eik niet gekapt, maar wordt de schors gestript van de stam. Na 10 jaar is de kurkeik genoeg herstelt om opnieuw te worden geoogst. 

Wil je meer weten over het kurk en kurkschors? Eerder hebben wij een artikel geschreven over wat kurk is en waar het vandaan komt.   

Kurkschors te koop

Wij hebben verschillende soorten en type kurkschors te koop. Zo kan je er voor kiezen om kurkschors als decoratie op te hangen aan de muur met wandkurk van kurkschors. Dit is 100% natuurlijke kurkschors geplakt op een isolatie kurkplaat. Je kan er ook voor kiezen om kurkplaten van kurkschors op te muur of wand op te hangen. Dit zijn grote platen met een kurkschors uitstraling die je zowel als decoratie op de muur kan bevestigen of als achterwand voor een terrarium. Ten slotte verkopen wij ook stukken sierkurk die los als decoratie kan gebruiken of als schuilplaats voor dieren in een terrarium.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »