• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Wandkurk plaat - Cork Forest Back - 60 x 90 cm

✓ Wandkurk bestaande uit 100% natuurlijke kurkschors

✓ Ecologisch verantwoord en isolerend.

✓ Geschikt om als prikwand te gebruiken

✓ Tovert een saaie wand om tot een plaatje!
Koop nu 10 voor €37,95 per stuk en bespaar 5%
€39,95
Wij hebben dit op voorraad 1-2 werkdagen levering

Sample bestellen?

Eerst weten hoe het product er echt uitziet?

Bestel voor slechts €3,50 een sample

Andere klanten beoordelen ons met een 8,9

Beschrijving


Met de prikwand kurkplaat Cork Forest Back heeft u een zeer robuuste kurkplaat, gemaakt uit de bast van de kurkeik. Met kurk op de muur zorgt u voor een natuurlijke wandbekleding in uw woonkamer, werkkamer, kinderkamer of bijvoorbeeld voor op kantoor. Het is een ideale manier om als prikbord te gebruiken om foto’s, kaarten, tekeningen van de kinderen of belangrijke notities aan vast te maken. Gebruik hiervoor verschillende soorten punaises of pushpin clips met verschillende kleuren of patronen.


Een bijkomend voordeel is dat de platen dankzij de open structuur ook akoestisch verbeterend werken.


Waar komt onze kurk vandaan?


Kurk is een duurzaam product en komt van de kurkeik. Het is duurzaam omdat een kurkeik niet wordt gekapt, maar gestript. De schors wordt van de kurkeik afgehaald en groeit daarna weer aan. Onze kurk komt van kurkeiken uit Spanje en Portugal. De warme bruine kleur ontstaat door de platen zo te persen dat de kant van het schors welke normaal naar de boom gekeerd zit de voorkant is.


Hoeveel kurkplaten heb ik nodig?


Dat hang natuurlijk af van hoe groot de wand is die u van kurk wilt voorzien. De Cork Forest Back kurkplaten worden verkocht met een afmeting van 60 x 90 cm en zijn ongeveer 2 cm dik.


Advies na aankoop


Laat de kurk minimaal 48 uur acclimatiseren in de ruimte waar het wordt verwerkt. Voor de juiste lijm kunt u tweezijdige contactlijm of hightack gebruiken. Voor het beste resultaat adviseren wij om de kurkplaten onderling tegen elkaar te verlijmen met bruine kit


Aanvullende informatie:



Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »