Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wandkurk plaat - Cork Forest Back - 60 x 90 cm

Wandkurk plaat - Cork Forest Back - 60 x 90 cm

€38,95

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies
  • Koop 10 voor €36,50 per stuk en bespaar 6%

1-2 werkdagen


* Wandkurk bestaande uit 100% natuurlijke kurkschors
* Ecologisch verantwoord en isolerend.
* Geschikt om als prikwand te gebruiken.
* Tovert een saaie wand om tot een plaatje!


Wandkurk plaat - Cork Forest Back - 60 x 90 cm

Beschrijving

Zeer robuuste kurkplaten gemaakt uit de bast van de kurkeik.

De warme bruine kleur ontstaat door de platen zo te persen dat de kant van het schors welke normaal naar de boom gekeerd zit de voorkant is.

Geschikt om een zeer natuurlijke kurkwand van te maken. Een bijkomend voordeel is dat de platen dankzij de open structuur ook akoestisch verbeterend werken.

Deze kurkplaten zijn +/- 2 cm. dik en worden verkocht per plaat van 60 x 90 cm. 

Tip:

Laat de kurk minimaal 48 uur acclimatiseren in de ruimte waar het wordt verwerkt. Voor de juiste lijm kunt u tweezijdige contactlijm of hightack gebruiken. Voor het beste resultaat adviseren wij om de kurkplaten onderling tegen elkaar te verlijmen met bruine kit

Reviews

5 stars based on 1 reviews

  • Rutger Kamermans
    Cork Forest Back toegepast op de muur in de woonkamer. Wel even spannend want het is een uitgesproken product. Maar het is heel mooi geworden! Elke plaat is uniek en samen vormt het een prachtig levendige wand. De platen zijn makkelijk te verwerken, het lijmen is het meeste werk. Het snijden was een zware klus maar we hebben uitgevonden dat het ook door de zaagtafel kan. We hebben Cork Forest Back voor het eerst gezien in de woonwinkel van Kurk24, je kunt daar heel veel voorbeelden en inspiratie vinden. Ook kregen we goed advies van een enthousiaste medewerker. Verder nog voor vragen enkele keren contact gehad met de klantenservice en prima geholpen.

    Geplaatst op: 2022-01-02 19:18:53