Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Klik kurkvloer en kurk laminaat aanbiedingen

20 resultaten

Klik kurkvloer en kurk laminaat aanbiedingen
Goedkope klik kurkvloeren vindt u op deze pagina. Wij leveren deze kurkvloeren uit onze eigen voorraad waardoor deze snel leverbaar zijn! Doordat wij grote partijen tegelijk inkopen bij de kurkfabrieken bespaart een kurkvloer aanbieding veel geld!
Kurk klikvloer - Concrete Ice
Sale

€33,95

€54,45

Beschikbaar

Goedkope kurkvloeren uit voorraad leverbaar!

Ook goedkope kurkvloeren vind je bij Kurk24. Doorlopend hebben wij mooie en kwaliteit goede kurkvloeren en kurklaminaat in de aanbieding. Deze vloeren, waaronder klik kurkvloeren, zijn uit onze eigen voorraad leverbaar!

Kant en klaar gelakte kurkvloeren

Kant & klaar gelakte kurkvloeren van Kurk24 zijn klaar voor gebruik! Deze vloeren zijn in de fabriek al voorzien van 3 laklagen waardoor de vloer goed beschermd is en direct belast mag worden. De vloeren zijn veelal voorzien van een zijdeglans laklaag, deze kurklak wordt het meeste toegepast en zorgt ervoor dat kurkvloer haar natuurlijke karakter behoudt.

Kurkvloer leggen

Een kurkvloer leggen is een klus die je prima zelf thuis kan uitvoeren. Verschillende vloeren vragen om verschillende methoden. Een kurkvloer met kliksysteem werkt anders dan kurkvloer tegels. Het leggen van een kurkvloer dient daarom wel op de juiste manier gedaan te worden, want het beste is dat de vloer er in één keer goed in ligt. We hebben een stappenplan kurkvloer leggen waarin in stappen wordt uitgelegd wat je moet doen en wat je nodig hebt.

Voordelen van een kurkvloer

Een goedkope kurkvloer is niet alleen duurzaam en ecologisch verantwoord, maar biedt ook een tal van andere voordelen waarvan het woongenot alleen maar beter zal worden!

  • Een kurkvloer is altijd lekker warm en ideaal om zonder schoenen te belopen
  • Geluid en trillingen worden gedempt.
  • Door de veerkrachtige werking is het kurk een gezonde keuze voor uw benen en rug.
  • Kurk is extreem sterk en heeft een hoge drukbestendigheid.

Mocht je twijfelen of een goedkope kurkvloer bij je zal passen, dan is het altijd mogelijk een monstertegel bij ons te bestellen.

Ben je op zoek naar een speciale soort of speciaal type kurkvloer laat dit dan ook gerust weten. Wij staan in nauw contact met diverse kurk producenten en kurk fabrieken.

Bekijk de vloeren in onze ruime showroom!

Woensdag tot en met Zaterdag van 10:00 tot 16:00 geopend.

Wij hebben een eigen legservice voor montage van de kurkvloeren!

Alle prijzen zijn per m2 / aantal is per m2