• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Wicanders Wood Go kurkvloeren

Kurkvloeren met een Vinyl toplaag en een comfortabele kurk onderlaag. Dankzij de vinyl toplaag is de vloer onderhoudsarm en zeer slijtvast. De kurk onderlaag zorgt voor een warmte en geluidsisolerende vloer.

Wicanders Wood Go kurkvloeren

Wicanders Wood Go bestaat uit een collectie met kurkvloeren die kurk en vinyl op een unieke wijze combineren tot pvc vloeren met kurklaag. Kurk vormt de onderlaag van deze vloeren en daardoor profiteer je meteen al van vele voordelen. Vooral in combinatie met de toplaag van vinyl die voorziet in een slijtvast en onderhoudsarm karakter. Wicanders Wood Go kurkvloeren zijn bovendien fantastisch om te zien en in allerlei kleuren en designs bij Kurk24.nl verkrijgbaar.

Houtlook kurkvloeren met de voordelen van kurk!

Wil je in je interieur echt het onderscheid maken dan kies je voor Wicanders kurkvloeren uit de Wood Go collectie. Daarmee kies je voor een stijlvolle vloer die natuurlijk oogt door het bijzondere design met een unieke houtlook, maar ook nog eens een voelbare houtstructuur heeft. Met de uitstraling zit het alvast goed, maar je wilt natuurlijk ook comfort ervaren. Daar komt Wicanders Wood Go eveneens aan tegemoet, want het comfortniveau is hoog. Zo profiteer je van nog veel meer voordelen die deze houtlook kurkvloeren te bieden hebben. Kurk is namelijk ecologisch verantwoord en duurzaam net als dat deze kurkvloeren warmte- en geluidsisolerend zijn.

Trendy designs en mooie kleuren

De voordelen van kurk zijn natuurlijk van toepassing op Wicanders kurkvloeren, maar er zijn specifiek voor Wicanders Wood Go nog extra voordelen te benoemen. Wij bieden je namelijk een ruime keuze uit trendy designs en mooie kleuren. Je kan bijvoorbeeld voor een design en kleur kiezen die het meest authentiek overkomen als naturel houtlook. Het is echter ook mogelijk om voor een van de grijstinten te kiezen die onder meer in lichtgrijs en gemêleerd grijs beschikbaar zijn.

Vlakke ondergrond

Om van alle voordelen te profiteren die Wicanders Wood Go vloeren te bieden hebben, is het belangrijk dat de ondergrond vlak is. Dat is onder meer van belang om loopsporen en druksporen te voorkomen. Het kan verder nodig zijn om voor het leggen van deze pvc kurkvloer eerst een vochtwerende folie aan te brengen. De vloeren zijn zonder lijm aan te brengen, want er is sprake van een handig kliksysteem. Een combinatie met vloerverwarming is overigens mogelijk.

Bestel eenvoudig per m2

Heb je al een mooie uitvoering gezien van Wicanders Wood Go? Bereken dan eerst hoeveel m2 je nodig hebt en houd daarbij rekening met snijverlies. Wij leveren de vloeren per m2 en maken het je gemakkelijk door je bij de bestelling eveneens het aantal m2 te laten aangeven. Ga je zelf aan de slag met het leggen van deze kurkvloer? Bestel een legset voor klikkurkvloeren mee en schaf voor het onderhoud van je nieuwe vloer een Wicanders onderhoudspakket aan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »