Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Industriekurk op rol - Industriekurkrollen

12 resultaten

Industriekurk op rol - Industriekurkrollen
Toepassingen Industriekurk is geschikt voor vele doeleinden, bijvoorbeeld voor isolatie, als ondervloer voor parket of laminaat, bij modelbouw, als wand of muurisolatie en als isolatie voor uw waterbed, camper, caravan, boot etc.Vergeet u niet om lijm en/
€ 0,00
€ 200,00

Perskurk op rol van zware kwaliteit

Industriekurk op rol, is de meest dichte kwaliteit kurk op rol. Doordat deze kurkrollen zwaarder geperst zijn, en het kurk hierdoor harder is kan deze kurk goed toegepast worden bij industriële toepassingen.

Een andere benaming voor deze kurk is perskurk op rol. Dit gezien deze kurk bestaat uit allemaal fijne korreltjes kurk welke in elkaar geperst zijn tot rollen. De industriekurk is hierdoor ook fijner dan onze isolatiekurk.

De industriekurk is bij ons leverbaar vanaf 2 millimeter dik tot en met 8 millimeter dik. De rollen hebben een breedte van 100 centimeter en worden in lengtes van 5 en 10 meter geleverd.

De rollen zijn in onze webwinkel gemakkelijk te bestellen en kunnen uit onze eigen voorraad bij u thuis geleverd worden. 

De technische gegevens van deze rollen zijn als volgt:

– Korrelgrootte: 0,7-2mm (bij benadering)
– Persing: 220-240 kg/m³
– Samenstelling: Kurk granulaat ( korrrels) met PU bindmiddel
– Geluid isolatie: ΔLW (dB) 20 (ISO 717-2)
– Warmte weerstand: 0,045 W/mK
– Brandklasse: Euroclasse E