Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Industriekurk op rol - Perskurk op rol

12 resultaten

Industriekurk op rol - Perskurk op rol
Industriekurk of perskurk is de meest zware kwaliteit kurk op rol leverbaar. Industriekurk is sterk en geschikt voor vele toepassingen. De rollen hebben een fijne structuur en scheuren niet zomaar.
€ 0,00
€ 200,00

Industriekurk en perskurk

Industriekurk of perskurk op rol is de meest dichte kwaliteit kurk op rol. Doordat deze kurkrollen zwaarder geperst zijn is het kurk hierdoor harder. Vanwege de dichte kwaliteit kan deze kurk goed toegepast worden bij industriële toepassingen.

Wat is perskurk op een rol?

Een andere benaming voor deze kurk is perskurk op rol. Dit omdat deze kurk bestaat uit allemaal fijne korreltjes kurk die in elkaar geperst zijn tot rollen. De industriekurk is hierdoor ook fijner dan onze isolatiekurk voor kurk isolatie.

De hoge isolatiewaarde van perskurk

Kurk heeft van zichzelf al een erg hoge isolatiewaarde. Doordat perskurk zwaarder is geperst en dus dikker is dan normale varianten, ligt de isolatiewaarde van perskurk nog hoger dan bij gebruikelijke kurkrollen en kurkplaten. Bovendien heeft deze kurk een zeer goede demping. In een industriële omgeving met grote en zware materialen kunnen er al snel deuken ontstaan in de vloer of tegen een wand. Door de goede demping van perskurk zal dit met kurk veel minder snel het geval zijn.

In welke afmetingen is industiekurk leverbaar?

De perskurk of industriekurk is bij ons leverbaar vanaf 2 millimeter en 4 millimeter dik tot 8 millimeter en 10 millimeter dik. De rollen hebben een breedte van 100 centimeter en worden in lengtes van 5 en 10 meter geleverd.

De rollen zijn in onze webwinkel gemakkelijk te bestellen en kunnen uit onze eigen voorraad bij u thuis geleverd worden.

Wat zijn de technische gegevens van industriekurk?

– Korrelgrootte: 0,7-2mm (bij benadering)
– Persing: 220-240 kg/m³
– Samenstelling: Kurk granulaat (korrels) met PU bindmiddel
– Geluidisolatie: ΔLW (dB) 20 (ISO 717-2)
– Warmte weerstand: 0,045 W/mK
– Brandklasse: Euroclasse E