• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Zelfklevend kurk

Maak het uzelf gemakkelijk met zelfklevende kurk op rol! Deze kurk is op elk glad oppervlak te bevestigen, zonder dat u lijm nodig heeft.

Kurk op rol zelfklevend voor eenvoudige bevestiging

Deze kurk is voorzien van een zelfklevende laag. Hierdoor zijn de kurkplaten gemakkelijk te bevestigen. Om de platen goed te monteren raden wij u aan om dit te doen bij een minimale temperatuur van 15 graden.

Hoe bevestig je de zelfklevende kurk op gladde oppervlaktes?

Wilt u het kurk makkelijk kunnen bevestigen zonder het gebruik van kurklijm? Dan zijn onze zelfklevende kurkrollen de oplossing! Het zelfklevende kurk is op elk glad oppervlak te bevestigen. 

Wanneer er structuur in een wand zit is het niet aan te raden om deze kurk op rol te gebruiken. Dit kan de hechting van de zelfklevende rug van het kurk verstoren.

In welke dikte en lengte is de kurk op rol leverbaar?

De rollen zijn leverbaar tot een maximale lengte van 3 strekkende meter voordat u het zelfklevende kurk gaat monteren is het aan te raden om de wand goed te ontvetten. Daarnaast kun je kiezen voor diktes van 10 mm tot 2 mm.

De zelfklevende rollen kunnen enkel gemonteerd worden bij een temperatuur van minimaal 15 graden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »