Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Klik kurkvloeren met kurk motief

32 resultaten

Klik kurkvloeren met kurk motief
Klik kurkvloeren in verschillende designs en kleuren van echt kurk en kurkmotieven.
Onderandere van Wicanders (Amorim) en Granorte.
Wicanders Cork Go - Intense
Sale

€23,95

€35,95

Beschikbaar

Kwaliteit staat voorop 

Kwaliteit van de kurkvloeren staat hoog in het vaandel, er worden zowel kurkvloeren voor huishoudelijk gebruik geproduceerd als voor projectmatig gebruik. Dit assortiment vloeren gaat elk jaar weer mee met de laatste interieurtrends. Gezien de kurkvloeren voor zowel huishoudelijk gebruik als projectmatig gebruikt worden zijn de kurkvloeren met diverse toplagen leverbaar. In huis is een zachte en comfortabele kurkvloer gewenst maar bij projectmatig gebruik dient de vloer juist een heel sterke toplaag te hebben. 

Innovatieve structuur

De kurkvloeren zijn opgebouwd uit een innovatieve 3 lagen structuur:

  1. De decoratieve uitstraling is verkregen door middel van het combineren van verschillende natuurlijke kurkvormen, om op die manier dunne lagen fineer te produceren vol authentieke personaliteit.
  2. Een tweede, dikkere laag kurk biedt uitmuntend comfort, geluidsreductie en warmte.

  3. De geïntegreerde onderlaag van kurk versterkt de thermische en akoestische eigenschappen. Dit leidt in zijn geheel tot een stille woon- en werkomgeving en belangrijke energie- en kostenbesparingen.

Bekijk de vloeren in onze ruime showroom! Woendag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 en zaterdag van 09:00 tot 16:00 geopend.

Bestel uw kurkvloer online of  vrijblijvend een offerte aan via: [email protected]