• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Prikwandkurk

Kurkplaten gemaakt van prikwandkurk kopen bij Kurk24.nl Kurk is een materiaalsoort waar graag mee wordt gewerkt. Dit komt mede doordat kurk een natuurlijk materiaal is en dit tegenwoordig steeds belangrijker wordt gevonden.

Geen producten gevonden

Kurkplaten gemaakt van prikwandkurk kopen bij Kurk24.nl

Kurk is een materiaalsoort waar graag mee wordt gewerkt. Dit komt mede doordat kurk een natuurlijk materiaal is en dit tegenwoordig steeds belangrijker wordt gevonden. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan bij veel mensen hoog in het vaandel en hier is kurk een perfect voorbeeld van. Om in een huis meer sfeer te kunnen creëren, kan er worden gekozen voor een prachtige kurkplaat gemaakt van prikwandkurk. Naast dat een kurkplaat natuurlijk prachtig zal staan aan een wand, is het ook nog eens een natuurlijke decoratie in huis of op kantoor. Kurk24.nl heeft een uitgebreid assortiment aan prachtige prikwandplaten die als decoratie kunnen worden gebruikt. Er kan worden gekozen uit verschillende afmetingen, diktes en structuren in het kurkassortiment van Kurk24.nl. Voor iedereen is er een perfecte kurkplaat gemaakt van prikwandkurk, eenvoudig te vinden in onze webshop.

Ruim assortiment aan kurken prikwandplaten

Een prikwandkurk is een prachtige decoratie voor in huis. Naast dat het voornamelijk een bruikbare decoratie is, is de kurkwand gemaakt van natuurlijke materialen. Voordat de plaat van prikwandkurk wordt gemaakt en er daadwerkelijk mee kan worden gewerkt, is het belangrijk om te bepalen uit welke structuur en dikte de kurkplaat zal gaan bestaan. Tevens is het praktisch om vooraf de afmetingen te bepalen voor de prikwandplaten van kurk. Een kurkplaat gemaakt van prikwandkurk kan op wand worden gelijmd, door gebruik te maken van contactlijm of speciale kurk kit. Beide hulpmiddelen zijn op de site van Kurk24.nl te vinden. Er kan voor gekozen worden om de kurkplaat uiteindelijk nog te voorzien van een speciale laklaag. Door de speciale laklaag krijgt de kurkplaat van prikwandkurk een antistatische werking. Dit betekend dat de kurkplaat weinig tot geen stof aan zal gaan trekken en de kurkplaat makkelijk schoon te houden is. Daarnaast zorgt de lak er ook voor dat de kleur verder wordt verdiept en de kurkplaat niet meer zal gaan werken. Het uitzetten en krimpen van de kurkplaat wordt hierdoor tegengehouden. Een andere positieve bijkomstigheid van de kurkplaat is, dat deze warmte- en geluidsisolerend is.

Online bestellen op Kurk24.nl

Kurk24.nl heeft een ruim assortiment aan prikwand kurkplaten. Deze prikwandplaten kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Leuk als decoratie met bijvoorbeeld foto’s, in de keuken om verschillende recepten te kunnen bewaren maar natuurlijk ook erg handig als een prikbord voor knutselwerken van de kinderen. Op de site van Kurk24.nl zijn verschillende hulpmiddelen te vinden om optimaal gebruik te kunnen maken van de kurkplaat. Zo zijn er pushpins in verschillende kleuren en vormen te verkrijgen. Hiermee kunnen foto’s en dergelijke op de kurkplaat worden bevestigd. Op de site van Kurk24.nl zijn alle producten gemakkelijk te vinden en is een bestelling zo geplaatst. Producten die voor 14.00 uur worden besteld, worden de volgende dag al geleverd, service is voor Kurk24.nl erg belangrijk. Voor vragen en/of opmerkingen kan er contact worden opgenomen met Kurk24.nl of kan er een bezoek worden gebracht aan de showroom.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »